6 Mayıs 2014 Salı

Haylaz Asilzade-Carole Mortimer




Orjinal Adı : Some Like İt Wicked
Edisyon Adı : Haylaz Asilzade
Yazar Adı  : Carole Mortimer
Goodreads Puanı :5/3,54
Puanım : 5/4



İki kitaplık bir serinin ilk kitabı  Haylaz Asilzade..

Okurken beklentilerimi en aza indirgemiştim. Ama beklentimin çok üstünde bir kitap çıktığını söylemeliyim..

Kurgu yönünden duygu yönünden oldukça güzel bir romandı. Carol Mortimer Harlequin yazarlarının içinde en sevdiğim yazarlardandır. Bunun doğruluğunu ispatlar bir romandı.

Romanın ana fikri her şey göründüğü gibi değildir..


Gerçekten Pandora ve Rupert de sevdim. Pandora'nın kocası bir düello sonucu öldürülmüştü ve bu olay yüzünden suçlanmaktadır.Bu yüzden de sosyete de gözden düşmesi sonucu erkekler tarafından hor görüldüğü gibi gizlice de yatağa atılmak istenmektedir. İşte bu durum yüzden cemiyet toplantılarına katılmak istememektedir. Ama bu son katıldığı toplantıya onun gibi dul kalan Clayborne Düşesi Sophia ve Woollerton Düşesi Genevieve ısrarı üzerine katılmıştır..
Fakat katıldığı son toplantıda bu tip erkeklerden birinin saldırısından onu Stratton Dükü Rupert Stirling tarafından kurtarılır..



Rupert ve Pandora'nın hikayesi tam da burada başlar..ikisinin de geçmişteki ilişkilerinden dolayı toplum tarafından etiketlenmiş kişilerdendir..Olduklarından çok farklı tanınmaktadırlar.
Çok severek okuduğum bir romandı.Barbara Cartland esintilerini hissettiğim bir hikaye idi..Oldukça güzel bir historical idi. Yazarın anlatımı güzel ve akıcı idi.Tavsiye ederim.



Daring Duchesses
Some Like It Wicked (2012)
Some Like to Shock (2012)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder