28 Kasım 2014 Cuma

Aşka Son Bir Şans-Marie Force


Orjinal Adı :. Ready for Love 
Edisyon Adı: Aşka Son Bir Şans
Yazar : Marie Force
Goodreads Puanı: 5/4,29
Puanım :5/4

Yine güzel bir hikaye idi. Bu sefer tam bir ikinci şans romanı idi. Yine büyülü bir erkek kahraman vardı.Yine muhteşem bir ada da sımsıcak bir aile büyülü bir aşk hikayesi. Bu sefer iki çiftimiz vardı hikaye de..
Romanın asıl kahramanları Luke Harris ve Sydney Donovan. Diğer çiftimiz ise serinin ilk hikayesindeki Maddie'nin annesi Francine ve Ned'in hikayesi idi. 
İki çiftin ana teması ikinci şans üzerine kurgulu idi..
Sydney Donavan biraz da ailesinin etkisi ile gençlik aşkı Luke'ı terkederek yeni bir yaşama yelken açmıştı. Evlenerek bir aile kurmuş çok da mutlu olmuştu. Ama kocasını Luke'i sevdiği gibi sevmemişti. Yine de İki çocukla evliliklerini taçlandırmışlardı. Herşey yolunda idi hayatını parçalayan trafik kazasına kadar.


Melun kaza da hem kocasını hem de çocuklarını kaybetmişti. Çok zor günler geçirmişti. Hayatına yeni bir yön vermek istese de bu o kadar kolay değildi. Kendine gelebilmek için yıllar önce terkettiği Gansett adasına dönerken İlk aşkı Luke ile karşılaşacağını tahmin etmiyordu.


Ona karşı hala daha içinde büyük bir pişmanlık ve suçluluk duygusu vardı.
Luke ise Sydney onu terkettikten sonra uzun süre kendine gelememiş darmadağın olmuştu.
Yıllar sonra karşılaştığı Sydney'i unutamamıştı. Onu hala daha geri istiyordu. Fakat Sydney'in kötü günlerinde yanında olan geçici bir sevgili olmak istemiyordu.
Onu hayatına tamamen dönmesini istiyordu. Fakat işi zor idi. Hala ailesinin kaybına yanan Sydney ona ilgisiz kalamasa da işleri kolay olmadığı gibi bıraktıkları yerden başlamak kolay değil idi.
Diğer çiftimiz ise başlı başına uzun yıllar sonra kavuşan çiftimiz idi. Çok sevimlilerdi. 
Sıcacık bir hikayedi. Fakat kadın kahramanı pek sevemedim.. Bence Luke'a büyük bir haksızlık yapmış gibi idi. Luke onu çok kolay affetti. 

Yine de güzel bir hikayedi. Okurken zevk alarak okudum. 


Gelecek hikaye de Grant,Abby ve Stefanie üçgenini okuyacağız. Grant yıllarca süren birlikteliğinden sonra nişanlısı Abby tarafından terkediliyordu. O da onun peşinden adaya geliyor barışmak için çırpınırken yoluna Koca Mac'a hayran olan Stefenie çıkıyordu. İlginç bir hikaye olacağa benziyor..Merakla onu bekliyorum...

Keyifli okumalar dilerim..




McCarthys of Gansett Island Serisi 

1. Maid for Love (2011) Bir Aşk Çarpıntısı

2. Fool for Love (2011) Aşka Düşünce 

3. Ready for Love (2011) Aşka Son Bir Şans

4. Falling for Love (2012)
5. Hoping for Love (2012)
6. Season for Love (2012)
7. Longing for Love (2012)
8. Waiting for Love (2013)
9. Time for Love (2013)
10. Meant for Love (2013)
10.5. Chance for Love (2014)
11. Gansett After Dark (2014)
12. Kisses After Dark (2014)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder