14 Mayıs 2012 Pazartesi

Harlequin Mayıs Ayı Desire,Highlife Romanlarından:)


Abby Green Sevda Tanrıçası,Maisey Yates Turan Prensi

Mayıs Ayı Harlequin High Life Serisinden bu iki hikayeyi beğenerek okudum..
İlk Hikaye Sevda Tarnrıçasında Küçüklüğünde Korkulu bir olay geçirmiş olan bir çocuğun yetişkin bir erkek olduğunda bu korkularının mutluluğunu nasılda sekte uğrattığını anlatan bir hikayed idi..
Aşkı uğruna bu korkusuna meydan okuyabilecekmi idi?

Turan Prensi Maisey Yates

İkinci hikaye de ise kendisini anne olmaya hazır hisseden Allison Whitman Bir tüp bebek kliniğine başvurur ve hamile de kalmıştır..
Ama ona karısının Turan Prensi Maximo Rossi'nin suni döllenmesini gerçekleşmesi için verdiği örnekler yalnışlıkla verilmiştir..
Bu durum iki tarafa da artı bir sorumluluk yükler..Maximo'nun karısı iki yıl önce ölmüştür..Ama kendisi hala çocuk hasreti ile yanıp tutuşmakrtadır..Ayrıca bu bebek prenskiğinin veliahtıdır kesinlikle de nikah dışı doğmaması gerekmektedir..
Alison ise bir çocuk sahibi için evlenmeye gerek olmadığını düşünmektedir buna gerek görmemektedir..
Ama bu iki kişi arasında da hiç göz ardı edilemeyecek bir çekimde vardır..
Kısaca özet böyle ikinci hikaye daha hoşuma gitii..Tavsiye ederim..

Gelelim bu Mayıs Ayı Desire serisine
Günahkar Hayatlar Jules Bennet
Güzel bir hikayedi aşk,sadakat,parıltılı hayatları içeren bir konusu vardı..
Sinema sektöründe olan Bronson'un annesi Olivia de ünlü bir film yıldızıydı..Asistanı olan Mia Bronson'un rakibinin yanında çalıştıktan sonra gelmişti..Bronson ona hiç güvenmiyordu hatta casusuluk yaptığundan şüpheleniyordu..Aksine Mia sır küpü asla ikili oynayamayan güzel ve çarpıcı bir kadındı kiii..Bronson ile aralarında bir yakınlık doğması ile aralarındaki ilişki bambaşka bir boyutlara girmişti..Çünkü Mia hamileydi..Ama Bronson ona güvenmiyordu DNA testi istiyordu Mİa ise buna gerek görmüyordu çünkü ondan bir şey istemiyordu..Önemli olan bebek idi..Bronson öylece arkasını dönüp gidecek miyd?....

Aşk Yalan Söyler mi? Olivia Gates


Yine şeyhli hikaye yazardan..Doğunun Mistik dünyasını çok güzel anlatıyor..Halklarını ve geleneklerini iyi incelemiş..Ama ben şayhli hikayeleri çok sevemedim nedense..
Judar krallığının veliahtı bu sefer Shebab'ın evlenmesi gerekiyordu Judar için evleneceği kadının hayatına girip onun başına döndürerek memleketine gelmesi için ikna eder.Onunla evlenecek görevinin gereğini yerine getirecektir..kardeşleri gibi aşk için ülkesini kralsız bırakmayacaktır..
Ama aşk ona da hiç ummadığı zamanda çıkar gelir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder