9 Haziran 2012 Cumartesi

Çöl Ateşi


Çöl Ateşi-Penny Jordan


Bu ayki Harlequin Clasics serisinin ilk hikayesi Şeyhli bir hikaye idi..Genelde Şeyhli hikayeleri pek sevmesem de severek okudum...

Şeyh Xavier Al Agir ile Mariella Sutton'un hikayesidi ..Mariella at resimlerini çizen bir ressamdı..Babaları ayrı kız kardşi Tanya ile birlikte yaşıyordu..Tanya sevdiği adam tarafından hamile iken terkedilmişti...Rastlantı sonucu yeğeninin babasının Zuran Şeyhi Xavier olduğunu öğrendikten sonra daha önceden oradan gelen teklifi değerlendirmeye karar verir...Amacı bunun hesabını ondan sormaktır..
Ama Şeyh ile karşılaştığında onun uzun zamandır rüyalarında gördğiğ şahin bakışlı erkek olduğunu görür:))
Tavsiye ederim..

Sensiz Yıllar-Lucy Gordon

Değişik güzel bir hikayedi..Joanne kuzeni Maria ile 8 yıldır pek görüşmüyordu..İlişkisini neredeyse kesmişti..
Çünkü Maria ile aynı erkeğe sevmişler Franco Maria'yı tercih etmişti..Aşkını kalbine gömmeyi tercih edern Joanne ise çok sevdiği kuzeninin mutluluğuna gölge düşürmemek için bilerek uzak kalmıştı..Bunu Maria hissetmişti ama kocası Franco ise bilmiyordu ve Joanne'ye kızgındı..

Maria ikinci bebeği çok istiyen kocasını mutlu etmek için tekrar hamile kalır ama sağlığı bunun için elverişli değildi...Daha hamileliğ çok ilerlemeden kalp krizi ile hayatını kaybeder..Joanne Maria öldükten bir yıl sonra kuzeninin yaşadığı şehre gelmeye cesaret eder..Ama Franco ile karşılaşmak sandığından zordur onun için..
Güzel bir ikinci şans romanı daha..tavsiye ederim..


HülyA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder