2 Eylül 2012 Pazar

Eylül Harlequinlerinden!!!!

Yuva Özlemi-Maya Banks

Bu ayki Harlrquin Desire serisinde yine Anatakis Erkekleri vardı bu sefer en küçük oğlan kardeş Piers Anetakis'in macerasıydı..
Piers'in derinlerde gömdüğü ve unutmaya çalıştığı büyük bir acısı vardı..O yüzden hiç bir kadına güvenmiyor ve personeli ile ilişkiye girmemem prensibini bozmuyordu ta ki Jewel Henley ile yolu kesişene kadar..
Jewel ile Piers birbirlerinin kim olduklarını bilmeden çektiler birbirlerini..İkisi de birbirlerinden çok etkilenmilerdi..Ama ertesi sabah gelişen olaylar yalnış anlamalar yüzünden birbirlerinden beş ay uzak kalamalrına sebep oldu..Ta ki Jewel'in onu aramasına kadar...
Severek okudum..Diğer Anetakis erkekleri ve kadınları da vardı..Çok hoş bir aileydi..

Shiloh Çiftliği-Cindy Gerard

Yazarı ilk defa okuyorum ama kalemine bayıldım..İşlediği konu çok güzel dokunaklı bir biçimde işlenmişti...
Lee Savage hayatı mücadelelerle geçmiş bir erkekti.Hayatı büyük zorluklarla geçmişti..10 yaşında iken onu sokaktan kurtaran ve yetiştiren Will ve Clare Shiloh'un ona bir emanetleri vardı..Kızları Ellie Shiloh ...
Ellie Shiloh oldukça güzel 19 yaşında bir genç kızdı çocukluğundan beri Lee'ye deli gibi aşıktı..
Lee onunla dostlarının hatırı ve vefa borcu için evleniyordu..Planlarında ise aşk yoktu..Ama hayat hiç ummadığımız sürprizlere gebe olabilirdi...Bu romanı çok beğendim çok duygu yüklüydü...


Küçük Mucizeler- Jane porter
Bu ayki Harlequin Classicsdeki romanlar içinde Jane Porte'in Küçük Mucizelerindeki erkek karaktere çok sinir oldum..Adam tam anlamı ile bir baş belasıydı.
Bu hikayede iki modacının aşkı ve aralarındaki kara çalı ise bir prenses idi..Prenses de olsa kara çalı kara çalıdır...
Marco D'Angelo ve Payton iki yıl önce fırtınalı evliliklerini bitirmişlerdi..Payton bu ayrılıktan çok acı çekmişti..Boşandıktan sonra kocası ile hiç görüşmemişti ki bu evliliklerinden olan ikiz kız çocukları vardı..
İlişkilerinin başından beri aralarında olan kişi öteki kadın dı..Ama kim öteki kadın belli değildi..Çünkü Marco Payton ile hamile kaldığı için evlenmişti..Ama bu evlilik boyunca bir kaç ay hariç hiç de hoş bir şekilde geçmemişti..
Çok yaralı olan Payton bir türlü hayatına yeni birini sokmamıştı..Ama şimdi onun başında çok daha büyük dertler vardı..Kanserdi!!..Annesini yeni kaybettikten sonra kendiside bu melun hastalığa yakalanmıştı..Ölebilirdi..Çocuklarının Marco ile aralarını yapıp gerekirse eski kocasına teslim etmesi gerekiyordu...

Aşka Yer Var mı? Susan Fox

Bu hikayeye bayıldım..Çok güzeldi duygu yüklüydü..Birbirine zıt iki karakterin çarpışması harikaydı..Birbirleri ile tanışmaları,evlenmeleri,alışmaları..
tam tamına gece ve gündüz kadar zıttılar birbirlerine..Ama zıt kutuplar birbirini çekerdi öyle değil mi?
Blue Summer'in hayatı çok çetin mücadelelerle geçmişti..Çifliğinin topraklarında petrol bulunmasaydı hala daha öyle geçmekte olacağı bir gerçekti..
Ama son anda hayata vole vurması ile bir anda milyarder olmuştu..İlk işi kendine çiftlik topraklarında büyük bir malikane inşaa ettirmek oldu..İkinci işi ise kendine bir eş edinmek..Kasabanın tüm aileleri onu kızları ile evlendirmek istiyordu..Ama o kasabanın maddi sıkıntı yaşayan bankerinin yeğeni Allison Lancaster'i gözüne kestirmişti..
Allison klas denilecek derecede seçkin bir genç kadındı..Kültürü,güzelliği ile nefes kestiriyordu..Blue'nun inanmadığı bir şeye inanıyordu..Evlilikte aşk olması gerektiğine..
Blue'nun tam zıddı..Ama eniştesinin bu zor günleri aşabilmesi için Blue'nın parasına ihtiyacı vardı..Halasının da yuvasını kurtarması için Allison'a..Çok güzeldi..Yazarın kalemine bayıldım..
Tavsiyemdir!!..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder