19 Kasım 2012 Pazartesi

Hayalimdeki Yürek ve Rüyalarım - Erin Quinn



Hayalimdeki Yürek ve Rüyalarım - Erin Quinn


Serinin ikinci kitabı yine muhteşem bir kitap..Ama bu seferki macera daha heyecanlı..Serüvenimiz kahramanı Rory MacGrath ilk maceradaki Danni'nin oğlan kardeşi..
Ailesinden vatanından ayrıldıktan sonra Rory Macgrath deyim yerindeyse her şeyden ailesinden,geçmişinden ,köklerinden kaçarak yaşadı..Sıradan bir hayat sürüyordu...

Ama bir misafiri geldi Sean ve Danninin yaşamını birleştirmelerinde öncülük eden büyük annesini bir akşam arabasında buldu..Onu bekliyordu..Onu vatanına kendi cenazesine VE Fennore Kitabını bulmaya çağırıyordu..
Veee rüyalarından haberi vardı her gece rüyalarında gördüğü kadını biliyordu..

Büyülenmiş gibiydi uzun zamandır Rüyalarında her gece gördüğü ve ümitsizce istediği kadın yüzünden başka bir kadınla da olamıyordu..


Büyükannesi Rory'den sonrada Saraidi yani Rory'nin rüyalarının kadınını da ziyaret edip ona da vereceği haberler vardı..

Rory bu çağrılara kayıtsız kalamadı ve İrlanda'ya gitmeye karar verdi..Cenazeye katıldı orada rüyalarının kadını ile karşılaştı O kadın onu yanına çağırıyordu.. Ama bu kadın yüzyıllarca geriden geliyordu..Rorry'den yüzyıllar öncesine gitmesi gerekiyordu..
Ve Rory yüzyıllarca geriye Saraid ile gitti..
Saraid ailesini ve kalan klanını kurtarmak için düşman oldukları
Rory'nin babası Cathan Macgrath'ın isteği doğrultusunda onun oğlu ile evlenmeyi kabul etti..Ama Rory'nin gitmesi ile birlikte Rory ikizi ile karşılaştı ve onun bedenine girerek Saraid ile evlendi bundan sonra olaylar çok hızlandı..

Tek kelime ile muhteşem bir hikaye daha fazlasını kitabı alarak okumanızı tavsiye ederim..
Tam bir masalsı hikaye aşk,savaş,sadakat,ihanet her şey var..
Saraid için geçmişe giden Roryden sonra 3.kitapta Geleceğe gelen Saraid'in ağabeyi Tiarnan'nı okuyacağız..

Bu kitabı okumanızı tavsiye ederim ben çok beğendim..Umarım siz de seversiniz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder