3 Mart 2013 Pazar

Koryucu Meleğim-Deborah Hale




Koruyucu Melegim-Deborah Hale

Orjinal Adı:My Lord Protector olan Korucu Meleğim'in Goodreads puanı 5/4 Benim puanım 5/5 Müthiş sade güzel bir kitap idi.Ne abartı ne de süsleme vardı bu romanda ne ise o..Çok sevdim. çok romantik bir kitapti. Güzel mesajları vardı..Yazarın kalemini yine çok sevdim..Hiç sıkılmadan okudum..
Karı kocanın ilk önce cok iyi bir arkadaş olmasını tavsiye ediyordu bence.
Bu arkadaşlıgın ise zamanla aska dönüsmesi oldukca çok da dogal geldi bana. Yazarın  onceki kitabindanAşkı Sana Sakladım'dan çok daha  iyi idi.Deborah Hale'i daha sık aralıklar ile okumak isterim..
Genel olarak konusu:
Babası öldükten sonra yalnız kalan Julianne'yi üvey kardesinden korumak icin evlenen tecrübeli denizci Edmund Fizthugh yeğeninin nisanlisi olan Julianne Ramsay'in babası öldükten sonra üvey kardesinin kotuluklerinden korumak icin evlenir..
Fakat aha sonra yegeni Crispinin nisanlısı oldugunu ogrendigi bu genc kizi o seferden döneseye kadar onu her seyden koruyup tertemiz nisanlisina da teslim etmeye karar verir.Kısaca evlilikleri kağit üzerinde olacaktir. Teoride iyi..Ama pratikte zamanla bu zorlaşmaya başlar..

Bu iki yalnız insan zamanla birbirlerinin en iyi arkadasi ve dostu olurlar. Sanattan,kitaptan ,ailelerinden hayallerinden konuşmak hiç zor degildir. Konu bulmak aralarında poblem bile değildir..
Fakat Edmund'un rahatsızlanıp yatağa düşmesi ile olaylar hızlanmaya başlar..Arkadaşlıkları yine bakidir..Ama sonunda duygular yön degistirmeye başlar..
Yanlarında olmadıkları zamanlarda birbirlerini özler hale gelirler..Jullianne nişanlısının anılarını sis bulutu ardında bulmaya başlar..Rüyalarındaki gördüğü erkeğin hayali Edmund'dan başkası değildir.. Durum Edmund içinde farklı değildir..İkisi de birbirlerine asik olmustur.
Aralarına mesafe koymaları bile işe yaramamaya başlar..Edmund ona emanet edilene hıyanet etmenin azabı ile kıvranırken ..Jullianne ise onu her kadından kıskanmaya başlar..İkiside duygularını gömmeye meyilli iken olayların akışı hızlanmaya başlar...Tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder