7 Nisan 2013 Pazar

Abby Green-Chantelle Shaw




De Marco Efsanesi Abby Green

Çok severek okuduğum bir roman oldu..Başlarda sanki biraz kopukluk hisetsem de sonra konu toparlandı..Bu yazar favorilerim arasına girdi..Okuduğum tüm romanlarını beğendim diyebilirim..
duygusal derinliği olan bir hikayedi..İki tarafta geçmişte çocukluğunda  büyük acılar çekmişti. Gracie kikizi Steven ile kenetlenirken Rocco'nun öyle bir şansı olmamıştı...
Rocco zengin ve güçlü bir adam olmuştu.Önüne geçen her şeyi herkesi ezip geçmişti.Oyunu kuralına göre oynuyordu..Evliliğini bile planlamıştı..Her şey planladığı gibi gidecekti..Ama hesapta olmayan kişi Gracie idi.Onunla karşılaşır karşılaşmaz aralarındaki oluşan çekim ve bağ..İşte Rocco bunu göz ardı etmişti..
Çok severek okudum tavsiye ederim...

Ve Bir Gece Chantelle Shaw

Bu hikayeyi çok beğendim.Romanı baştan sona kadar beğeni ile okudum..Loukas Christakis zengin karizmatik bir milyarder..Belle Andersen çok güzel yetenekli bir modacı.Var olma savaşı veriyor..Gelinlik tasarlamak üzere Loukas'ın kız kardeşi tarafından özel adalarına çağrılıyor.Ama onu karşılayan kibirli milyarderimiz Belle'yi bu iş için yeterli görmüyor.Daha ünlü bir modacıya bu işi yaptırmak istiyor..Aralarında kıran kıran bir mücadele oluyor.
Belle sonunda işi kazanıyor..Loukas kız kardeşi Larissa'nın kayın pederinin rahatsızlığı yüzünden ada ile hastane arasında zamanı geçmektedir..Bu yüzden sık sık ikilimizi geceleri yalnız bırakmak durumunda kalır..Aralarındaki çekim baştan beri kuvvetli olan Loukas ve Belle çok geçmeden kendilerini birbirlerinin kollarında bulurlar..
İkisinin de bağladığı kişi olmaması aralarındaki yakınlaşmayı Belle adadan ayrılıncaya kadar sürdürmeye karar verirler...
Larissa'nın düğününe kadar rüya gibi günler geçirirler..Ama ayrılık zamanı gelir çatar..

Hülya Yılmaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder