9 Mayıs 2013 Perşembe

Mayıs Harlequin'lerden Seçmeler




Evlilik Anlaşması -Lucy Monroe

ÜÇ yıl önce boşanan Chloe ve Ariston'un hikayesi biraz durağan bir hikaye idi..Bir yanlış anlama ve iletişimsizlik yüzünden sona eren bir evlilik..Fakat Ariston ne yapıp edip karısını  tekrar kazanmaya karar verir..Karısının yumuşak kız kardeşine olan bağlılığını kullanır..Kız kardeşinin yuvasını dağılmasını istemeyen Chloe Ariston'un teklifini kabul etmek zorunda kalır..
Yinede okurken zevk alınabilecek bir ikinci şans romanı idi..


Pırlantaların Bedeli-Melanie Milburne
Melanie Milburne'n Pırlantaların Bedeli isimli hikaye sevimli bir hikaye idi..Küçük yaşta anne ve babası trafik kazasında ölen Molly'nin velayetini almak isteyen kişilerden Sabrina  ölen Laura'nı Mario ise Ric'in arkadaşı idi..
Daha önce aralarında bir yakınlaşma geçmiş ve ikiside unutamamış idi.Molly'nin velayetini isteyen Luara'nın üvey annesine karşı güçlerini birleştirmek isteyen Mario'nun teklfi oldukça ilginçti..Molly'nin velayetini almak için bir süreliğine evlenmelerini ve İtalya'ya gitmelerini teklif ediyordu..
Daha önce bakıcılığını yaptığı çocukların babaları tarafından tacize uğrayan Sabrina hem işinden olmuş hem hayatı lekelenmişti. Hazırda şu an işi de yoktu..
Bu olay yüzünden onu suçlu bulan Mario Sabrina'nın masumluğuna da inanmıyordu ama onun çekiminden de etkilenmeden yapamıyordu...


Aşkın Varisi-Lynne Graham

Bu kadının hikayelerini seviyorum..Aşkın Varisini de  severek okudum..Freddy'nin kuzeninin ani ölümü ile ondan kalan  yegane hatıra oğlu Beny idi..Beny'yi doğduğu günden beri bakan Freddy bir gün karşısında bir Prens ile karşı karşıya bulur..Jaspar al-Husayn ölen ağabeyinin gayri meşru oğlunu almak için gelmişti..Buna engel olamayacağını fark eden Freddy kuzni ile aynı isimde olamsından faydalanarak Jaspar'dan kimliğini gizleyerek kendini Benny'nin annesi olarak tanıtır..

Onunla birlikte Quamar'a gider Beny'nin babasının ailesinin yanında kalmaya başlarlar..
Fakat aralarında Jaspar ile başlayan yakınlaşma ile bu sırrı daha fazla saklayamayacağını anlar..
Beğenerek okuduğum bir hikaye oldu..

Sicilya Tarzı İntikam-Lynne Graham

Aşkın Varisinden sonra Gelin Kızkardeşler serisinin ikinci kitabı idi..Bu hikayede  Freddy'nin kayıp ikiz kardeşlerinden Misty Carlton'un hikayesi idi..
Jaspar ile evlenen Freddy kız kardeşlerini ararken ikiz kız kardeşi de çok zengin ve karizmatik bir erkek  Leone Andrecchi adındaki bir Sicilyalının  tuzağına düşmüştü..Çünkü babasının kim olduğunu bilmeyen Misty onu işlediği günah yüzünden bir intikam maşasına bu adam dönüştürülecekti..
Çok zengin bir adam olan OLiver Sargent yüzünden kız kardeşini kaybeden Leone intikam meleğine dönüşmüş gözü bir intikamdan başka bir şey görmüyordu..
işlettiği şirketin ayakta durması olağan üstü güç satfeden Misty işini Leone tarafından baltalandığını bilmeden onun tuzağına düşmüş tanımadığı babasından Leone'nin intikam almasında rol oynayacaktı..
Bu hikayede bence güzeldi..


1 yorum:

  1. offf çok güzeller içim gitti okumak istedim.

    Lynne Graham favorimdir ne yazsa gözüm kapalı alır okurum.

    YanıtlaSil