25 Ekim 2013 Cuma

Anılarımla Yatak Odasında - Sandra Brown




Kitap Adı : Anılarımla Yatak Odasında
Yazar Adı : Sandra Brown
Orjinal Adı : Demon Rumm
Goodreads Puanı :5/3,33
Puanım  :   5/3


Sandra Brown'un Anılarımla Yatak Odası yazarın hayranlarının diğeri kitaplarına göre oldukça sönük bulacağı  bir kitap idi.Yazarın 1987 yılında yazdığı romanlarından..Okurken kadın karaktere sinir oldum.Kitap erkek karakterin bakış açısından anlatılıyordu..
Ünlü  bir film yıldızı idi erkek karakter..Kadın karakter ise bir yazar..İki yıl önce bir deneme uçuşu sırasında kaybettiği  kocası ile ilgili anılarını yazarken aynı zamanda filmi çekilen eserin senaryosunu da yazıyordu. Rylan North bu gözüpek havacının hayatını oynuyordu..
Rolünde daha başarılı olmak için Kirsten Rumm'ın  kocası ile yaşadığı evde bir süre beraber yaşamayı avukatı aracılığı ile teklif eder.
Kirsten bu teklifi de avukatı dinleyerek kabul eder.Rylan ilk görüşte Kirsten'e aşık olmuştur. Onu yakından tanımaya başladıkça daha da bağlanır. Bir yandan kocası ve ilişkileri hakkında bilgi edinip rolünün hakkını vermeye çalışırken Charles ve Kirsten'in aralarındaki ilişkilerinde gariplikler hissetmeye başlar.Aralarında kuvvetli bir çekim oluşsa da Kirsten aralarına hep bir duvar koymuştur..
Hikaye boyunca Rylan bu duvarı aşmaya çalışır Kirsten ise kaçmaya..Tam  aralarında yakınlaşma olurken kadının mevcut korkular bu korkularından dolayı engel koymaları hep devam etti..
Kadın karaktere sinir oldum. 
Tabii ki sonun da aşk kazandı ve adamcağız sabrının mükafatını gördü..
Kadın çoğunlukla ölen kocası ile Rylan'ı aynı kefeye koysa da hatasını anladı..
Sandra Brown'un o güçlü kurgulu romanlarına benzemiyordu açıkçası.Bana biraz da beyaz dizi kitaplarının kurgularını anımsattı...
Tekrar okur muyum hayır..Sanmıyorum..Vakit geçirmek için çerezlik kitaplardan. Fazla beklentiye girmezseniz okurken hoş vakit geçirebilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder