14 Ekim 2013 Pazartesi

Savaşçı Ruh/Jill Monroe ve Dolunay/Jessica Andersen



Savaşçı Ruh, Royal House of Shadows Serisinin ikinci kitabı idi ..
Harlequin'in Mystery Serisinden ikinci seri olan Royal House of Shadows serisi dört kitaplık bir seri yine serinin her kitabını değişik yazarlar yazıyor..

Paranormal aşk romanı içinde vampirler, kurtadamlar, büyücüler, cadılar, ruhlar vs türünde aklınıza gelebilecek her türlü yaratığın içerisinde bulunduğu bir seri..

Ama içinde derinlemesine hissedebileceğiniz bir aşk da var..Serinin her kitabında da Kan Büyücüleri tarafından saldırıya uğrayan Elden Krallığı varislerinin maceraları var kitaplar bağımsız okunabileceği gibi birbirine bağlı olarak da  okunabilir..Ama sıra ile okunsa çok daha iyi bence..

Bu macerada ise kahramanlar yine rüyalarında tanışıyordu..Breena ve Osborn erkek kahramanımız bir serdengeçti idi..Ormanda karşılaşmaları ile birlikte Breena'nın onun savaşçı gücüne ihtiyacı vardı..İkiside birbirlerini rüyalarından tanıyordu. Breena Elden Krallığının varisi idi yardıma ihtiyacı vardı..

Osborn'un yardımına..Onun becerilerine ihtiyacı vardı zamanlar onun sevgisini de istemeye başlamıştı..

Bu vahşi adam ile aralarındaki aşk zamanla doğdu ve ikisinin de bir seçim yapması gerekiyordu...

Güzel bir hikaye idi..

Dolunay - Jessica Andersen
Serinin üçüncü  kitabı kurgu bakımından serinin en güçlü hikayesi  idi bence..Çok da akıcı bir dilde yazılmıştı..Serinin bu macerasında da Elden Varisimiz Prens Dayn idi.Hem vampir hem kurt adam kılığına girebiliyordu


Kadın kahramanımız ise Reda(Alfreda) Weston eski bir polis idi..Her şey annesinden kalan Kırmızı Başlıklı Kız isimli eski bir kitabı tekrar bulması ile başladı..Ani bir akım ile bambaşka bir dünyaya gitti.Kurt adamların dünyasına .
Dayn'da yirmi yıldır kurt adamların dünyasında sürgün yaşıyordu.Elden Krallığına gidebilmek için bir rivayet olan klavuz kadının ona eşlik etmesini bekliyordu..Canavarlaşarak kurt kadınlar ile çiftleşerek güç topluyordu..Kısaca iki tarafta birbirlerini kullanıyorlardı..Zira bu güce kraliyeti kurtarmak için ihtiyacı vardı.


BU ikilinin hikayesini de çok beğendim.Tutkulu bir aşk ,sıra dışı bir macera,Kurt adamlar,vampirlerin cadıların olduğu bir bölümdü.Şİmdi serinin dördünci kitabını okumak için sabırsızlanıyorum..Özellikle fantastik severlerin çok beğeneceği bir seri..Tavsiye ederim..

1-Kara Gönülçelen / Lord of the Vampires by Gena Showalter  
2.Savaşçı Ruh/Lord of Rage by Jill Monroe
3.Dolunay/ Lord of the Wolfyn by Jessica Andersen
4.Lord of the Abyss by Nalini Singh

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder