12 Aralık 2013 Perşembe

Harlequin Special Edition Özel Sayısı

Hayat Bir Mucizedir- Nora Roberts

Nora Roberts'in kalemini gittiçe daha çok seviyorum.Hayat Bir Mucizedir Tam da öyle ikinci şans hikayesi idi..Özellikle gençlik aşklarını okumayı sevenlerin bu romanı daha da çok seveceğini inanıyorum..
Yıllar önce terkettiği kasabasına Noel tatili için geri dönen ünlü gazeteci  Jason Law yarım kalan aşkı Faith Monroe'yu hiç unutamamıştı..
Onunla karşılaştığında da aralarındaki aşkın hiç de bitmediğini görünce şansını tekrar denemeye karar vermişti..Fakat Faith'in hala ona oldukça kırgın olduğunu görmek onu oldukça şaşırtmıştı.Sonuçta terkedilen kendisi değilmiy di?!!
Güzel romantik bir hikaye idi...,

Bembeyaz Aşk-Debbie Macomber

Debbi Macomber'in hikayeside yeni yıl arefesinde geçen güzel bir sevimli hikaye idi..Noel tatili için çok sevdiği babasına giden Shelly  Griffin bindiği uçağın olumsuz hava koşulları yüzünden arızalanması üzerine araba kiralayarak yola devam etmeye karar verir. Araba kiralama şirketinde uçaktaki yolculardan Slade Garner'in de bulunduğunu görür...Kiralamak istedikleri arabayı paylaşmaya karar verip yolculuğu birlikte yapmaya karar verirler.Slade önüne bir takım hedefler koymuş neredeyse tüm duygusallıklardan arınarak yaşayan bir insana dönüşmüştür..Ayrıca iki yıl sonra evlenmeyi planladığı bu planlı hayatından dolayı da bir türlü görüşmeye fırsat bulamadığı bir nişanlısı da vardır..
Fakat Shelly ile karşılaştıktan sonra bastırdığı hayallerinin bir anda ortaya çıkması ile her şey birbirine karışır...
Shelly ile birbirlerinden oldukça da etkilenmişlerdir..Olaylar onları birbirlerine yönlendirmektedir..
Oldukça sevimli karlar altında geçen romantik bir hikaye idi..

Masum Yürekler- Lynne Graham


Bu ayki Special Editon sayısın en güzeli hikayesi idi bence.Çok dokunaklı tutkulu bir hikaye vardı ve Lynne Graham'ın kaleminden okumak da bambaşka güzel idi.Konu oldukça değişik idi.Yine noel zamanı geçiyordu yeni başlangıçlar ile yıoğrulmuş ikini şans hikayesi idi..Ava hapishaneden şartlı tahliye ile çıkmıştı..Hapisten çıkar çıkmaz da iş bulabilmesi çok büyük şans idi..Fakat çalışacağı şirketin sahibi hapise girmesine sebep olan ölümünden sorumlu olduğu Olyy'nin ağabeyi Vito Barbieri çıkması ise ondan daha büyük bir şasnsızlık idi..
Hapiste olduğu sürece çok büyük sıkıntılar çeken Ava ailesinin kendisini yok sayıp redetmesini bile hoş görebiliyorsa da bunun nedenini merak etmekte idi..
Şirketten kovulmayı beklerken yeni görevlerinde verilmesi onu şaşkına uğrasa da bu işi kaybetmemek için var gücü ile çalışıyordu ama bu yeterli olacakmıy dı?
Baştan çıkarmak uğraştığı adamın oğlan kardeşinin ölümüne sebebiyetten hapise girmişti.Geçmiş öylece geri de kalamıyordu..
Beni ne çok etkileyen kısmı ise ailesi tarafından red edilen bu genç kızın pes etmemesi başına gelenleri çok olgunca kabullenişi olsa gerek di..Tam anlamı ile dram yaşayan bu genç kızın mutluluk şansı yine bir zamanlar baştan çıkarmaya çalıştığı bu genç adamdan geçmesi manidar idi..Aynı şekilde Vito için de öyle idi..
Tavsiye ederim çok sevdim bu hikayeyi...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder