1 Mayıs 2014 Perşembe

Aşka Teslim - Sophie Jordan



Orjinal  Adı: Surrender To Me
Edisyon Adı: Aşka Teslim
Yazar Sophie Jordan
Goodreads Puanı :5/3,53
Puanım :5/4

Sophie Jordan seviyorum kalemini.
Belki cok güzel bir kurgu degildi belki cok basit idi. İste bu yazarın büyüsü orada.
Anlatiminin güzelligi,sadeligi derken. Betimlemeleri kullanımı hikayeyi kasmıyor,sıkmıyor.
Kitabı açıp okumaya ne zaman başlayıp ne zaman bitirdiğimi anlayamadım.Çok akıcı bir romandı.Duygu derinliği çok güzeldi.

Basit hikayeleri kendine has kaleminin büyüsü ile yazmasını çok seviyorum..
Hiç sevemediği kocasının onu yıllar önce soyup soğana çevirip terk ettikten sonra acımasız hayat  şartlarına göğüs germeye çalışan Lady Astrid Derring bir gün imzasız bir mektup gelir..
Kocası farklı bir kimlik ile başka bir kadın ile İskoçya'da evlenmek üzeredir..Bu evliliği durdurmaya karar verir. Onun yaşadığı kabusu başka bir kadın daha yaşamamalıdır.

İşte bu karar ile yola çıkar ama yol da ummadığı aksilikler meydana gelir.Onu zor bir durumdan kurtaran yabani bir adam ilecİskoçya topraklarında  karşılaşır. Griffin Shaw..

Griffin Shaw annesinin son nefesini vermek üzere iken verdiği bir sır yüzünden İskoçya'ya gelmiş kökleri üzerinde araştırma yapmaya karar vermiş Texas'lı bir çiftçidir.

Sert bir adamdır. Soylu,narin ve çok konuşan soylu bir Düşes ile karşılaşmaya hazır değildir. Yolları kesiştikten birbirlerinin etkisine girerler.
Olaylar çok hızlı şekilde gelişir birbirlerinden ayrılmak isteseler de ayrılamazlar..
Çok fazla detaya girmek istemiyorum zira kitabın büyüsünün bozulmasını istemiyorum..Birbiri ile çok bağlantısı olmayan Derrings serisinin 3.kitabı olan bu kitabı historical ve romans severlerin seveceğinden eminim..




Derrings Serisi :

1. Surrender To Me ( 2008 ) Aşka Teslim
2. Too Tame Wicked ( 2007 ) Kendini Aşka Bırak
3. With You One Night ( 2007 ) Seninle Bir Gece

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder