24 Ocak 2015 Cumartesi

Gözlerinde Kaybolduğum Gece - Bella Andre



Orjianl Adı :4. I Only Have Eyes For You
Edisyon Adı : Gözlerinde Kaybolduğum Gece
Yazar : Bella Andre
Yayınevi : Novella Yayınları 
Çeviri : Selin Gül Seçer
Goodreads Puanı : 5/4,24
Puanım :5/4


Sullivans Serisinin 4.kitabı Gözlerimde Kaybolduğum Gece serinin en derli toplu kitabı idi bence. Okurken büyük bir keyif aldım.Sullivan ailesinin kütüphaneci kızı Sophie'nin çocukluğundan beri aşık olduğu Jack McCann ile olan hikayesi çok duygusal bir roman idi. Çeviri, kapak tasarımını oldukça iyi buldum.


Ancak yazar keşke konuyu daha iyi fazla işleseydi çok daha güzel bir hikaye çıkabilirdi.En azından erotizmi daha az işlese çok daha iyi bir hikaye olurdu. Yine de okurken severek okuduğum bir kitap oldu. Sımsıcak duygu yüklü bir roman idi.Kitap kurdu bir genç kadın ile okuma problemi olan bir karizmatik bir genç adamın hikayesi. 


Güzel bir konusu vardı ki özellikle kahramanlarımızın birbirlerine olan aşkları çok eskiye çocukluklarına dayanıyordu...Özellikle kadın kahramanı çok sevdim. Sevgi dolu ne istediğini bilen onu almasını bilen güçlü bir kadın karakter vardı karşımızda..


Jack'in ise çifte standartlı bir hayatı var..Madalyonun görünen yüzünde çapkın,karizmatik etkileyici yakışıklı başarılı genç bir iş adamı vardı..Ancak madalyonun diğer yanında  ise en yakın arkadaşının kız kardeşine ümitsizce aşık okuma problemi olan ve bunu ümitsizce özellikle sevdiği kadından saklamaya çalışan bir aşık güvensiz bir erkek vardı.


İkisi de birbirlerine çocukluktan beri ümitsizce aşık idi. Ama sevgilerini birbirlerine söyleyemiyorlar istemedikleri başka hayatları yaşıyorlardı.
Sulliva serisinin ilk çifti Chase ve Cloe'nun düğününde yolları tekrar kesişiyordu..Chase'in düğünü onlar için dönüm noktası olacaktı..
Aşk ve tutku dolu roman okumayı seviyorsanız,erotizmden rahatsız olmuyorsanız okurken hoşça bir vakit geçireceğiniz bir roman ...Serinin bundan sonraki kahramanı Zach Sullivan..Onun da hikayesini okumayı sabırsızlıkla bekliyorum....



Smith - Aktör
Marcus - Şaraphane sahibi
Chase - Fotoğrafçı
Ryan - Profesyonel beyzbol oyuncusu
Zach - Oto servis zinciri sahibi
Gabe - İtfaiyeci
Lori Dansçı - Kareograf
Sophie - Kütüphaneci



Sullivan Serisi
1.  Uzun Yapmurlardan Sonra (The Look of Love: Chase & Chloe ) 
2.  Sonrası Şiir Gibi (From This Moment On: Macus & Nicola )
3. Aşka Düşünce  (Can't Help Falling In Love: Gabe & Megan)
4. Gözlerinde Kaybolduğum Gece (I Only Have Eyes For You: Sophie & Jake )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder