22 Şubat 2015 Pazar

Çıplak Yalanlar - Liliana Hart



Orjinal Adı :Dirty Rotten Scoundrel
Edisyon Adı : Çıplak Yalanlar
Yazar : Liliana Hart
Çeviri : Nur Eren
Yayınevi : MARTI YAYINLARI 


Serinin üçüncü kitabı Çıplak Yalanlar'ı çok severek okuduğumu söylemeliyim..Önceki kitap Jaye için şok bir biçimde bitmişti. Bu kitapta ise hem Jack Hem de Jaye'in geçmişteki olayları açığa çıkıyor.
Jack'in sakin bir kasabanın (Kanlı Mary) şerifi olmadan önce çok önemli bir operasyonda Washington DC'de FBA timinin şefi olduğunu  öğreniyor Jaye..Ve Jack'in ondan önce bir ilişki yaşadığı seksi avukat Lauren ile tanışıyor.


Lauren Jack'i geri istemektedir ancak önemli dezavantajı ise mesleğini,kariyerini daha çok sevmesidir.Jaye ile tanıştıkları sahne ve diyaloglar oldukça ilgi çekici idi..
Jack'in yönettiği bir operasyonda görev alan personelin ardı ardına gelen ölümleri nedeni açılan soruşturma da eskiye ait sırlar tüm çıplaklığı ortaya çıkacaktır. 


Bu ölümleri araştıran FBA ile işbirliği yapan Jack ve Jaye'in özel yaşantılarında mutluluğu tam yakaladıkları anda ortaya çıkan bu soruşturma ve Lauren gerginliği ...Ve Jaye'in anne ve babasına ait servetin sırların da ortaya çıkması derken ortaya oldukça ilgi çekici ve heyecanlı bir hikaye ortaya çıkıyor..
Özellikle soruşturma da yardım eden FBA elemanı ve Jack'in arkadaşı Carver'i geçen kitaptan tanımaya başlamıştık. Onula geçen diyaloglara bayıldım diyebilirm.
Özellikle ilk ağızdan anlatan hikayeleri çok sevmememe rağmen bu seri favorim oldu.
Umarım serinin 4.Kitabını da bir an önce okumak nasip olur..Gizem,Cinayet,Aşk ve tutku kitaplarını seviyorsanız hararetle tavsiye ederim...


J.J. Graves Mystery
1. Dirty Little Secrets (2011) Çıplak Sırlar
2. A Dirty Shame (2012) Çıplak Gerçekler
3. Dirty Rotten Scoundrel (2013) Çıplak Yalanlar
4.Down and Dirty (2014)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder